Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Onze competenties

Sluittechniek en elektronisch toegangsbeheer; vakdisciplines die voor opdrachtgevers lastig te doorgronden zijn. Bij ons  is advisering dan ook een belangrijk deel van het servicepakket. Fundament van die dienstverlening is de kennis en ervaring van de 35 medewerkers van DOM.

 

 


Meerwaarde: kennis

Klanten van DOM kiezen niet alleen voor de kwaliteit van DOM-producten. Zij komen ook naar DOM voor de kennis die het bedrijf in huis heeft. Onze partners profiteren daar van en weten ons te vinden voor onze kennis en expertise.”

Meer informatie


Advies op maat

Advies op maat is een van de pijlers van de dienstverlening van DOM. We adviseren onze klanten over sluittechniek en elektronisch toegangsbeheer – op de bouwplaats, bij aannemers, corporaties en gemeenten, in het bedrijfsleven en natuurlijk onze partners van de ijzerwarenvakhandel. Met onze expertise leveren we al die partijen advies op maat.”

Meer informatie


Binnen 24 uur 100 cilinders nodig?

DOM-klanten die hun bestelling voor 9 uur 's ochtends aanleveren als Formule 1 order, hebben de volgende dag al hun bestelling binnen. Van die service maken veel klanten dankbaar gebruik.

Meer informatie


'De dames van DOM'

Kent u de Plura-cilinder van DOM? Het is de mechanische cilinder die veelvuldig wordt toegepast bij nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten en is met zijn SKG** en SKG*** keurmerk overal inzetbaar. Maar wist u ook dat die cilinders deels met de hand vervaardigd worden? Dat doen de 'dames van DOM'. Zij zijn de 10 cilinderbouwers die aan de Tiber 32 in Den Haag snel en vakbekwaam Plura- en andere DOM-cilinders samenstellen.

Meer informatie


Inzicht in de kosten van een sluitplan

Partners van DOM kunnen bij het verstrekken van een opdracht gebruik maken van DOM XL, het eigen invoerprogramma van DOM. Office Manager Stefan Peperzak: “DOM XL is in eigen huis ontwikkeld om onze klanten optimaal te ondersteunen. Het vormt de basis van een sluitplan en geeft inzicht in de kostenefficiency. Het programma is klantgeoriënteerd – makkelijk in gebruik en eenvoudig om te zetten in een bestelling. Het programma is gebaseerd op Excel.”

Meer informatie


Zoek een dealer bij u in de buurt