Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Sylvain Gfeller nieuwe General Manager van DOM Nederland

Met ingang van 1 maart 2016 is Sylvain Gfeller (43) benoemd tot General Manager van DOM Nederland. Hij volgt daarmee Ernst Germann op. Sylvain zal met zijn management team Stefan Peperzak (customer service) en Jeroen Ratté (productie) de dagelijkse leiding van DOM Nederland voeren.

Op 1 december 1997 is Sylvain Gfeller bij DOM Nederland in dienst gekomen als accountmanager. Sinds 2001 heeft Sylvain als salesmanager zijn verkoopteam op inspirerende wijze geleid en heeft daardoor in de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei en omzetontwikkeling van DOM Nederland.

Gfeller over zijn nieuwe functie: “…DOM Nederland is een mooi en stabiel bedrijf met een stevige positie in de markt. Een eer om leiding te geven aan een uitstekend team en te werken in een prettige en actieve werksfeer. Er liggen zeker nog volop kansen om de groei de komende jaren door te zetten. Kortom, een mooie uitdaging in het vooruitzicht..!”

Ernst Germann draagt het stokje over. Hij heeft DOM Nederland in de afgelopen 25 jaar meer dan verdienstelijk leiding gegeven. Vanaf niets heeft hij een succesvol en gezond bedrijf met 35 medewerkers opgebouwd. Zijn vaardigheden zijn in de groep niet onopgemerkt gebleven. Ernst blijft betrokken bij DOM Security en zal zich gaan richten op zijn nieuwe taak als “Area Director North-East Europe”. In deze functie is hij verantwoordelijk voor Sales en organisatie in de Nordics, Duitsland, Benelux, Oostenrijk en Zwitserland.

Den Haag, 15 maart 2016