Zoeken naar een dealer

Simpelweg de eerste vier cijfers van uw postcode invullen en wij tonen u een dealer bij u in de buurt.

Vakbeurs Facilitair 2017

Onze top 3 noviteiten

De vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer is hét vakevenement in de sector waar eindgebruikers op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer de 400 standhouders ontmoeten. Ook DOM Nederland was hier aanwezig en liet diverse noviteiten zien op het gebied van digitale en mechanische toegangscontrole. Hieronder een overzicht:

1. DOM Tapkey
Tapkey is een gepatenteerde cloud-gebaseerde softwareoplossing die gewone smartphones transformeert tot slimme digitale sleutelhangers. Het is de ideale manier om spannende nieuwe functionaliteit en gebruiksgemak toe te voegen aan DOM's hardware en elektronica, zoals digitale cilinders, hangsloten en de wandlezers.

2. DOM Easykey
De nieuwe elektronische codepaneel oplossing die het gebruik van kaarten of sleutels voorkomt. Aanpasbaar aan elke sluis in de markt, Easykey biedt veiligheid en controle, die een eenvoudig en comfortabel hulpmiddel zijn in beperkte omgevingen (bijvoorbeeld kantoren, ziekenhuizen, particuliere terreinen of openbare gebouwen).

3. ixTwinstar
Dit keersleutelsysteem is onze nieuwste mechanische innovatie. Het heeft een lange Europees patent en de hoogst mogelijke technische sleutel kopieerbeveiliging omdat er twee bewegende elementen in de sleutel zitten. Dit product zal binnenkort beschikbaar zijn sluitsystemen en  gelijksluitende setjes.